Gyermek kedvezmények

A gyerekek fejlődésben lévő szervezete gyorsan változik, ennek megfelelően szemüveget is gyakran kell cserélniük. Ebben szeretnénk támogatást nyújtani:

1.

Összeállítottunk egy kedvezményes komplett szemüveg csomagot, hogy mindig legyen egy tartalék szemüvege is a gyermekeknek:

Az egyfókuszú szemüveg lencséje Maxxee Poly SPH 1.59 HMC+ vékonyított alapanyagú, rugalmas, hő- és ütésállóképességgel rendelkező, dioptria tartománya +4,0 -6,0, amely tükröződés mentes réteggel és felületkeményítéssel van ellátva valamint víz és szennyeződés taszító hatással rendelkezik.

A szemüveghez I2I valamint Avanglion márkájú gyerek keretek választhatók. A gyermekkereteink rugalmas anyagból készülnek, rugós szárral.A csomag ár a munkadíjat is tartalmazza.

A komplett szemüveg ára: 14 850 Ft

2.

Speciális, gyerekek számára kifejlesztett lencse, a Hoya Kids termékcsalád.

A gyerek esetében – kisebb fejméretük miatt – a szemüvegviselés nagyobb kihívást jelent, mint a felnőttek esetében. A hagyományos szemüveglencsék gyakran túl nagyok és nehezek, ezért nem megfelelőek a gyerekek számára. A PNX szemüveglencsék azonban rendkívül vékonyak és ultra könnyűek, így a gyerekek szinte észre sem veszik majd, hogy szemüveget viselnek. A Hoya PNX Kids lencsével készült szemüveg a helyén marad, és nem csúszik le a gyerekek orráról, még mozgás közben se!

Hoya Kids márkájú lencsékhez a választott keretet ajándékba adjuk.